Al vier generaties lang werkt Groentehal Middelburg er hard aan om het beste groente en fruit van Zeeland te verkopen. Door groente en fruit uit de regio aan te bieden, kunnen de producten haast niet verser zijn. Het groente en fruit komt rechtstreeks van het land in onze winkel te liggen. Dankzij de korte lijnen met de boer wordt weinig uitstoot veroorzaakt. Producten hoeven immers niet meer tussen handelaren vervoerd te worden. Deze succesformule zorgt er al zo’n honderd jaar voor dat het groente en fruit vers, gezond én lekker zijn!

Voor particulieren, horeca, zorginstellingen en bedrijven

We blijven altijd op zoek naar nieuwe ingangen om mee te kunnen met de tijd. Zo willen mensen tegenwoordig voorgesneden groente of kant-en-klare maaltijden meenemen naar huis. Dit snijden en bereiden we in onze nieuwe snijderij aan de Kleverskerkseweg. Ook levert de groentehal van maandag tot en met zaterdag gedurende de hele dag bestellingen aan particulieren, horeca, zorginstellingen en bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld fruit op het werk, een fruitmand bij de buurvrouw of een groentemand bij oma in het verzorgingstehuis? Wij komen het groente of fruit bezorgen. Wanneer u de bestelling voor 8:00 uur aan ons doorgeeft, leveren we uw bestelling dezelfde dag nog bij u af. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Service

Al bijna 100 jaar bieden we de hoogst haalbare service. Dit is van vader op zoon doorgegeven. Naast dat we verse producten aanbieden, staat ons team graag voor u klaar. Zij zijn goed op de hoogte van alle producten die we verkopen. Voor informatie en tips staan wij dan ook altijd voor u klaar! Breng snel eens een bezoekje aan onze monumentale winkel in de Spanjaardstraat in Middelburg.