Groothandel groenten en fruit

Groentehal Middelburg is groothandel en totaalleverancier van AGF voor particulieren en bedrijven. In onze moderne snijderij in Middelburg verwerken wij dagelijks grote partijen groente en fruit voor vele restaurants, zorginstellingen en cafetaria in Zeeland. Wij leveren van maandag tot zaterdag in heel Zeeland met ons eigen gekoelde transport. Met onze jarenlange ervaring en kennis doen wij elke dag ons best om jou het beste van het land te kunnen bieden.

Zeeuwse groente en fruitleverancier

Als Zeeuwse groente en fruit leverancier kunnen wij veel streekproducten leveren van bedrijven uit de regio. Deze worden direct van het land bij ons geleverd, dus verser kun je het niet hebben! Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk samen te werken met lokale ondernemingen en te werken met kwalitatieve Zeeuwse producten.

"Als levertijd hanteren wij voor 5 uur ’s nachts besteld, 
dezelfde dag geleverd"

Groothandel gesneden groenten

In onze nieuwe snijderij in Middelburg verwerken wij groenten en fruit en aardappels op recept van de klant. Dit gaat van panklare maaltijden voor zorginstellingen tot salades en snijgroente voor de horeca. Er zijn verschillende snijmogelijkheden zoals blokjes, partjes en carré. Deze kunnen wij verwerken in verschillende formaten. Heb je specifieke wensen? Neem hieronder contact met ons op voor de mogelijkheden!

Horeca groothandel

We werken al vele jaren samen met horecabedrijven en ieder restaurant, hotel of cafetaria heeft haar eigen wensen qua samenstelling en grofte van de gesneden groenten en menging van de slamix. Daarom snijden wij uw slamixen, boeketgroenten en ratatouille altijd op recept.

AGF leverancier Zeeland

Onze eigen gekoelde AGF bezorgservice rijdt van maandag tot zaterdag in heel Zeeland om bedrijven te voorzien van hun bestelling. Qua levertijd hanteren wij: Voor 5 uur ’s nachts besteld, dezelfde dag geleverd. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen wij deze korte levertijd bieden. In specifieke gevallen is er altijd flexibiliteit tot naleveren.

Heb je interesse en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op 0118-57 89 74