Genieten van een veelzijdig assortiment fruit op kantoor? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat u altijd voldoende vers fruit op het werk hebt liggen. U kunt zelf uitkiezen welke hoeveelheden en fruitsoorten u wilt afnemen. Wel zo prettig!

Fruit op kantoor? Aan u de keuze!

Groentehal Middelburg levert wekelijks een verse fruitmand op het werk. Van tevoren kijken we samen hoeveel stuks fruit u wilt afnemen per werknemer, welke soorten fruit u graag wilt en hoe vaak u een levering wilt krijgen. Dan zorgen wij voortaan dat de fruitschaal gevuld is.

Blijft er altijd fruit liggen of worden bepaalde fruitsoorten niet gegeten? Dan kunnen we het assortiment daar altijd op aanpassen. Is het fruit juist te snel op? Dan zorgen we met meerdere leveringen per week ervoor dat u nooit misgrijpt. Heeft u na verloop van tijd andere wensen? Geef het aan, dan denken wij met u mee over de mogelijkheden!

Welke fruitsoorten kan de Groentehal bezorgen op het werk?

In principe kunnen wij alle soorten fruit leveren aan bedrijven. Wij raden echter vaak aan om te starten met gangbaar en lekker seizoen fruit. Zo heeft u gedurende het jaar een afwisselend assortiment fruit op het werk en weet u zeker dat men het lust. Wij leveren zoveel mogelijk vers fruit vanuit de regio. Na verloop van tijd kunnen we dit pakket altijd uitbreiden naar wens.

Wat is er nog meer mogelijk naast fruit op het werk?

Uw pakket hoeft niet alleen uit fruit te bestaan. U kunt het altijd uitbreiden met nootjes, fruitsappen, salades en maaltijden. Deze worden allemaal vers bereid in onze groentewinkel en snijderij. Wilt u hier eens mee testen? Vraag dan onderaan deze pagina een proefpakket aan!

“Uw pakket hoeft niet alleen uit fruit te bestaan. U kunt het altijd uitbreiden met nootjes, fruitsappen, salades en maaltijden.”

Kosten fruit op de werkvloer

Fruit op de werkvloer hoeft niet duur te zijn en is een mooi gebaar om gezond eten onder werknemers te stimuleren. Wij stellen graag samen met u een fruitpakket samen dat past binnen het budget. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal werknemers en welke soorten fruit u af wilt nemen.
Over het algemeen kunt u uitgaan van ongeveer €0,48 per stuk fruit. Dit is inclusief bezorgkosten. Hierbij gaan we uit van 2 stuks fruit per persoon per werkdag. Een bijkomend voordeel: van fruit op het werk is fiscaal aftrekbaar!

Voordelen Fruit op kantoor bij Groentehal Middelburg

  • Afname op maat: Je hoeft niet te voldoen aan een minimale afname per dag. De hoeveelheid fruit per werknemer kun je zelf bepalen. Wij raden aan om uit te gaan van twee stuks fruit per dag.
  • Flexibel fruitpakket: Pakket zelf samen te stellen aan de hand van het budget. Hierdoor is het ook mogelijk om meer exotisch fruit te leveren. Pakket uit te breiden met andere producten als nootjes, salades en maaltijden.
  • Uitgebreide leveringsmogelijkheden: Levering van vers fruit op het werk in heel Zeeland. Leverdagen in overleg, levering mogelijk van maandag t/m zaterdag.  Gratis levering binnen Walcheren, daarbuiten in overleg.
  • Flexibele bezorging: geef tot één dag voor de levering door hoeveel en welke soorten fruit je geleverd wilt hebben. Meerdere leveringen per week mogelijk.

Wil je een proefpakket aanvragen of overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!